0

Г олям гаф направи вратарят на Аталанта Хуан Мусо. Без да знае, аржентинецът публикува своя гола снимка в Инстаграм.
С нея той искал да благодари на италианската си приятелка Анна Ариаудо, която му подготвила романтична изненада. Брюнетката украсила дома им в Бергамо с червени балони с надпис „Обичам те“. В такава обстановка го посрещнала след завръщането му от Южна Америка, където той имаше ангажименти с националния отбор на Аржентина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juan Musso (@juanmusso)

За да се похвали и изкаже възхищението си, Мусо снимал украсената стая. Към поста си добавил: „Ти са най-добрата“. Пропуснал обаче една малка подробност – докато правил фотото, бил дибидюс гол, а освен това на стената имало огледало. Така отражението на тялото и мъжките му атрибути се появиха в официалния му профил в Инстаграм, където има почти 300 000 последователи. Вратарят бързо осъзнал грешката си и премахнал кадъра, който обаче вече бил видян от достатъчно брой хора.


Той подходи с хумор към конфузната случка и публикува нова снимка. Тя е на същата украсена стая и в огледалото отново се вижда отражението му, но този път той вече е облечен. „Правилната снимка. Добро утро, Анна“, написа Хуан и добави няколко усмихнати емотикона.

Любимата му отговори със същия кадър и посланието: „За щастие те обичам толкова много“. Чернокосата красавица е модел и учи медицина, откакто е с Мусо, тя често може да бъде забелязана на стадиона на Аталанта, облечена с фланелка на любимия си мъж.