0

В ръзката на модела на Only Fans с един от най-добрите й абонати се превърнала в кошмар. Тайла Мадисън от Австралия изградила специална връзка с конкретния абонат от момента, в който той започна да я следва.

Мистериозният мъж похарчил големи суми пари, искайки от Тайла ежедневни снимки на нея по бельо или в интимни моменти с партньора й. Всъщност той се е опитвал и е търсил ежедневен контакт с нея, докато бомбата не "избухнала".Тайла открила, че мъжът, с когото е била в ежедневен контакт и на когото е изпращала много безсрамни снимки, е не друг, а вторият й баща. Мъж, който е в живота й от 11-годишна.

Когато самоличността му е разкрита, той й изпраща съобщение:„Здрасти, Тайла, можем ли да поговорим“, оставяйки младата дама в състояние на шок цяла седмица. Тогава тя решила да разкаже на майка си и сестра си за втория си баща, въпреки че той я молел да не го издава.

Всъщност Тайла избра да покани цялото си семейство в присъствието на втория си баща, за да направи разкритието.

В крайна сметка майка й го изгонила от къщата и оттогава не са имали контакт с него. Тайла разкри, че няколко месеца е била "черната овца" на семейството, тъй като всички смятали, че е развалила брака на майка си.