0

С ъпругът на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, Дъг Емхоф, е обвинен, че е ударил шамар на бившата си приятелка по време на пищна гала вечер през 2012 г.

 59-годишният Емхоф е ударил тогавашната си приятелка - успешен адвокат от Ню Йорк - в лицето толкова силно, че тя се завъртяла, докато била на опашка след събитие на филмовия фестивал в Кан през май 2012 г., твърдят трима неназовани източници пред Daily Mail.

Те споделиха поредица от снимки, показващи как Емхоф позира с жената през 2012 г., както и други документи, свързани с обвиненията. Тя отказа да коментира историята, каза изданието. Емхоф, успешен адвокат в областта на развлеченията, и Харис се запознаха по време на среща на сляпо през 2013 г. и се ожениха през 2014 г.

Твърди се, че жената, която не е идентифицирана, се е обадила на един от приятелите си след инцидента и е била разплакана. „Беше трудно да я чуя, защото тя ридаеше. Каза ми, че е била с мъж и той я е ударил“, спомня си източникът, бизнесмен от Ню Йорк.

Шокиращите обвинения идват само два месеца след като Емхоф  призна, че е изневерил на първата си съпруга и след слух, че е забременил бавачката си.