0

В ладимир Путин предупреди, че Москва може да въоръжи страни, които да нападнат Запада. Руският президент направи изявлението си, като критикува западните доставки на оръжия с голям обсег на Украйна. 

Русия плаши Гари Каспаров с криминални обвинения и затвор!

Няколко страни, включително Съединените щати, дадоха зелена светлина на Украйна да нанася удари по цели в Русия.

ЗАГОВОРЪТ НА ВЛАД: Путин се готви да анексира държави от Европа!

Такова действие можело да доведе до „много сериозни проблеми“, каза Путин. „Ако някой смята, че е възможно да доставя такова оръжие във военна зона, за да атакува наша територия и да ни създава проблеми, защо нямаме право да доставяме оръжия от същия клас в региони по света, където ще има удари по чувствителни съоръжения на тези страни?" запита руският президент.

ЗАВОЕВАНИЕТО НА ПУТИН: Следващите му цели - разкрити!

„Тоест отговорът може да бъде асиметричен. Ще помислим върху това“, подчерта Путин, като не уточни на кои държави Москва може да доставя оръжие

 Путин даде пример с Германия, която наскоро разреши на Украйна да удря цели в Русия с далекобойни германски оръжия.

ИЗВЪН РАДАРИТЕ: Путин заглушава полети до Варна и Бургас!

„Когато казват, че ще има повече ракети, които ще поразяват цели на руска територия, това окончателно разрушава руско-германските отношения“, категоричен бе Путин.

ЗВУКЪТ НА АПОКАЛИПСИСА: Путин наду сирените за ядрена атака!

Президентът на САЩ Джо Байдън даде разрешение на Украйна да използва доставено от Америка оръжие за нанасяне на удари по цели в Русия, но само в района на Харков. Белият дом заяви, че Украйна не може да използва ракети ATACMS с голям обсег на руска територия.

Путин плаши Запада с червеното копче!

Украйна е използвала американски оръжия, за да нанесе удари в Русия през последните дни, посочиха американски сенатори, предаде Би Би Си.