0

М ладата певица Алма се завърна на музикалната сцена.

Младата певица Алма се завърна на музикалната сцена.

След около година пауза заради училище, щерката на Саня Армутлиева пусна нова песен – Close The Door.

„Миналата година ми беше последна в училище, имах много изпити и трудни предмети, които изискваха усилена подготовка. За съжаление не ми оставаше никакво време за музика. След завършването ми в Англия обаче, не съм спряла да пиша песни с уникални хора в различни части на Европа.“, споделя чаровната изпълнителка.

 В началото на миналия октомври Алма става участник във второто издание на международния творчески лагер Sofia Songwriting Camp, организиран от Вирджиния Рекърдс. Именно там влиза в студио с любимия си румънски продуцент и приятел Крис Тарчеа – Моноар, и с норвежката изпълнителка Джулия Финсетър. Така се ражда песента Close The Door.

“Трудно ми е да определя стила на това парче. Може би най-вярно би било да го нарека странен, меланхоличен поп. Close The Door е само началото на цяла поредица от проекти, които нямам търпение да ви представя“, казва Алма.

Сингълът ще излезе под шапката на Sony Music в Полша, Унгария, Чехия и Словакия, а в Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Казахстан и други, ще бъде промотиран от Warner Music. Зад него в Гърция застава лейбълът на Claydee - Down2Earth, а в Турция – една от водещите музикални компании там.