0

А нелия – това име носи голямата изненада в първия лайв на шоуто за имитации „Като две капки вода“. Поп-фолк фурията се оказа десетият участник в юбилейния сезон на предаването. Това е и третият представител на лекия жанр, който ще тества уменията си в преобразяванията тази година, тъй като сред конкурентите й са Есил Дюран и Алисия.

Анелия – това име носи голямата изненада в първия лайв на шоуто за имитации „Като две капки вода“. Поп-фолк фурията се оказа десетият участник в юбилейния сезон на предаването. Това е и третият представител на лекия жанр, който ще тества уменията си в преобразяванията тази година, тъй като сред конкурентите й са Есил Дюран и Алисия.

За премиерното си представяне Анелия скочи в кожата на Елена Папаризу и изпълни тоталния хит My Number One. Голяма част от зрителите коментираха в социалните мрежи, че звездата е „пяла като себе си“, но все пак

обра вота на публиката.

Като големият победител в първи епизод на десети сезон се окичи Есил Дюран. Най-добрата джаз певица в поп-фолка застана под светлината на прожекторите от името на великата Арета Франклин и разчуства всички с Natural Woman.

„Много благодаря на всички. Много съм изненадана, защото всички бяха много добри“, призна красавицата за дебюта и победата си.

Конкуренцията бе голяма. Александър Сано взриви публиката с рок хита Zitti E Buoni наиталианската група Måneskin,

Крисия впечатли всички

като Тони Бракстън, а Руслан Мъйнов пренесе публиката във филмовата класика „Кръстникът“ като Джани Моранди. На сцената излязоха още Мариана Попова, Алисия, Дарин Ангелов, Краси Радков и Моню Монев.

За доброто настроение се погрижиха и водещите – актьорите със завидни комедийни заложби Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Те ясно показаха, че им липсва техния колега Васил Василев-Зуека, чийто постоянен адрес вече е в Испания. Той често беше включен в шегите им.

Актуалната половинка на Рачков

също стана обект на внимание, като по традиция закачките бяха свързани с възрастта й.

Шоуто завърши с добре познатия Бутон на късмета, пред който всички се изправиха за първи път. Той отреди на Дарин да се преобрази в Meat Loaf, Моню да влезе в ролята на Николина Чакардъкова, Мариана Попова да излезе на сцената като Rag’n’Bone Man, Крисия да имитира Бритни Спиърс, Алисия да се превъплъти в Богдана Карадочева, Краси Радков в Бионсе, Анелия да запее като Лили Иванова, Александър Сано да бъде Риана, Руслан Мъйнов – Фреди Меркюри, а Есил Дюран да пресъздаде образа на Дамяно от Maneskin. Как ще се справят участниците с новите образи? Ще стане ясно следващия понеделник от 20 ч по NOVA.