0

Б ългарските актьори Антон Касабов и Галина Славова ще се разпишат с участие в нова холивудска продукция. Именно Славова, която е и модел и шампион по джудо с черен колан, ще е продуцент и ще изпълни главната роля в лентата под надслова Fetty.

Българските актьори Антон Касабов и Галина Славова ще се разпишат с участие в нова холивудска продукция. Именно Славова, която е и модел и шампион по джудо с черен колан, ще е продуцент и ще изпълни главната роля в лентата под надслова Fetty.

Камерата към момента вече се завърта в Лос Анджелис. На режисьорския стол стои Рон Колберт, който отговаря и за сценария, а оператор е Моник Ефта.

Славова ще влезе в ролята на жена на име Елена Иванова – шефка на организация, която разпространява много по-смъртоносната от хероин дрога - фентанил. Думата “fetty” e именно жаргонното име на този синтетичен наркотик в САЩ. За беда обаче един от нейните клиенти умира от свръхдоза. Неговият брат се оказва бивш агент на израелската разузнавателна агенция "Мосад" и чрез корумпиран полицай успява да стигне до Елена Иванова…

Идеята за лентата се ражда от факта, че само за 2020 и 2021 г. в САЩ от свръхдоза фентанил са 80 000 души на възраст между 18 и 45 години са загубили живота си. Затова Роб Кобърт и Славова решават да заснемат филм, който да покаже как алчността на хората, които търгуват фентанил, погубва хиляди човешки животи.