0

А мериканската попзвезда Били Айлиш спря концерта си в Атланта, щата Джорджия, за да помогне на задушаваща се фенка, съобщи Page Six.
Забелязвайки ситуацията, певицата спряла шоуто и попитала момичето нужен ли му е инхалатор.

Американската попзвезда Били Айлиш спря концерта си в Атланта, щата Джорджия, за да помогне на задушаваща се фенка, съобщи Page Six.
Забелязвайки ситуацията, певицата спряла шоуто и попитала момичето нужен ли му е инхалатор.

„Всичко е наред, всичко е наред. Взехме инхалатор. Хора, дайте й малко време. Не се струпвайте. Отпуснете се, всичко е наред“, обявила впоследствие Айлиш, след като от екипа донесли инхалатора. Когато 20-годишната певица се убедила, че почитателката й е вече добре, изпратила въздушна целувка от сцената и й казала „Обичам те“.


Изпълнителката не за пръв път преустановява свои прояви заради феновете си. През есента на 2021-ва по време на Governors Ball в Ню Йорк тя за кратко спря да пее и помоли охраната да провери дали всичко е наред в тълпата.
Британската певица Адел пък миналата година помогна на свой фен да направи предложение за брак по време на неин концерт в Лос Анджелис. Тя прекрати изпълнението си и помоли почитатели да й асистират в осъществяване на изненадата, като за целта трябвало да е „дяволски тихо“. В това време нейният фен Кевин извел на сцената приятелката си Ашли със завързани очи. Когато й свалил превръзката, паднал на едно коляно и отправил заветното предложение.