0

П леймейтката Джулиана Гани е сменила фитнес инструктора Илиян Найденов с полицай от Велико Търново.

Преди седмица „Телеграф“ я излови да се целува с мускулест мъж в столична дискотека, а броени дни след това двамата заминаха на почивка.

 

Именно от плажа, където разпускат, носителката на титлата „Мис Силикон“ показа как новият я стиска здраво за задника. На фона на пищното й дупе тя показа и лицето му. Така последователите й в социалните мрежи разконспирираха самоличността му, нищо че е скрита зад тъмни очила. Той се казва Теодор Гецов и е стажант в областната дирекция на МВР-Велико Търново. Тренирал е бойни изкуства и преди 2 г. влиза в системата на ченгетата. По всичко личи, че Джулка е силно хлътнала по него, щом го взе със себе си и на почивката си в Шри Ланка. Доскоро тя се жалваше, че й е спаднало либидито от бащата на сина й, но явно вече наваксва яко с жива сексиграчка. И въобще не изглежда да й липсва детето, което баща му го гледа в Монтана, докато тя си вее големите цици и ги пече без бански на екзотичния плаж.

Под снимката заваляха куп негативни коментари с адекватни критики. "Зов за внимание... тъжна гледка", "А до вчера ревеше, че ти изневерявали и ти взимали детето", "Дано детето ти не ти гледа инстаграма…", "Засрами се! Имаш дете!", "Пластмасата как е на пипане" - са една малка част от упреците към риалити фурията. Много от тях обаче са изтрити собственоръчно от Джулката, става ясно от коментиращите. "Браво, Джулка! Печелиш награда за най-скоростно триене на коментари. Изключи ги, миличка, недей да се тормозиш да триеш един по един", пишат засегнатите.