0

Н авън времето предвещава снежни бури, но за Гери-Никол това е без значение. Певицата отново събра погледите в социалните мрежи с поредното си приключение на тропиците. Този път тя заголи „яката дупара“ насред екзотичните плажове на Доминиканската република. Затова се похвали самата изпълнителка на „Гледай ме“ в Инстаграм.

Навън времето предвещава снежни бури, но за Гери-Никол това е без значение. Певицата отново събра погледите в социалните мрежи с поредното си приключение на тропиците. Този път тя заголи „яката дупара“ насред екзотичните плажове на Доминиканската република. Затова се похвали самата изпълнителка на „Гледай ме“ в Инстаграм.

Тя публикува провокативна снимка, на която е облечена с червен изразян бански на фона на кристалните тюткоазени води на райското кътче. „Здравей февруари – месец на любовта“, закачливо е написала тя под поредицата си от фотоси.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

Припомняме, че певицата събира слънчев тен в карибската страна вече близо 2 седмици, а феновете спекулират, че е възможно Гери да снима следващия си клип именно там. Предположенията им са следствие от факта, че миналото лято тя избра друго красиво кътче за видеото си към парчето „Бутай“. Тогава тя засне клипа в Бали.