0

П оп-пънк звездата Machine Gun Kelly и дъщерята на холивудския ас Уил Смит – певицата Уилоу Смит, обединиха сили в нов проект. Те пуснаха парче под надслова Emo Girl, а официалната му премиера беше в TikTok акаунта на MGK.

Поп-пънк звездата Machine Gun Kelly и дъщерята на холивудския ас Уил Смит – певицата Уилоу Смит, обединиха сили в нов проект. Те пуснаха парче под надслова Emo Girl, а официалната му премиера беше в TikTok акаунта на MGK.

Песента, която е в присъщото за певеца поп-пънк звучене, възпява жена, която се носи в „емо“ стил – с черен грим, мрачна енергия и високи кожени ботуши, знаеща „всички текстове на трап песните“. Тя ще е част и от предстоящия студиен албум на годеника на актрисата Меган Фокс – Mainstream Sellout. Колекцията е съвместен проект с барабаниста на рок групата Blnk-182 Травис Баркър, която се очаква да дебютира на пазара на излиза на 25 март.

Любопитно е, че първоначално тавата трябваше да се казва Born With Horns. Точно по този повод през август миналата година двамата музиканти, които са и близки приятели, си направиха идентични татуировки с името на предстоящия да излезе албум на MGK.

Преди броени дни обаче 31-годишният изпълнител обяви с кратко видео в присъствието на Баркър, че шестият му студиен албум всъщност няма да се казва така. "Нали сме приятели въпреки всичко?", каза още Machine Gun Kelly, след което обяви, че тавата ще се излезе под надслова Mainstream Sellout.

Припомняме, че на 11 януари Меган Фокс и Machine Gun Kelly се сгодиха, а ден по-късно споделиха щастливата новина с милионите си последователи в социалните мрежи.