0

Р иана и ASAP Rocky дадоха цяло ново значение на израза да си над нещата на фона на слуховете за изневяра на рапъра. Двамата скочиха на самолет и отлетяха за Барбадос, пише ET.

Рири и Rocky посетиха дома на певицата в петък. The Shade Room показа видео на певеца и рапъра и техния антураж, пристигащи на международното летище Grantly Adams в петък вечер. 

Риана изглеждаше зашеметяващо както винаги в къса рокля с токчета, а бременния й корем беше на преден план. 

Пътуването дойде в същия ден, когато дизайнерът на обувки на Риана, Амина Муади, влезе в каналите си в социалните мрежи и опроверга слуховете за измама с Роки като „фалшива клюка“ и „неоснователна лъжа“, която е „измислена с толкова злонамерени намерения“. 

Междувременно модният блогър, който започна слуховете, се извинява, че е разпалил огнената буря. Луис Пизано първоначално заяви в туит в четвъртък, че Риана е хванала Роки да й изневерява с Амина, принуждавайки двойката да се раздели. 

„Снощи взех глупаво решение да туитвам информация, която получих“, написа в петък Пизано. „Няма да говоря за източници, да обвинявам други за започналия скандал и т.н., защото аз взех решението на напиша този туит, натиснах „Изпращане“ и го пусна с моето име върху него“, добави блогърът.

Пизано също така поднесе официално извинение „на всички страни, които са били замесени в следствие на действията си и за моите безразсъдни туитове“.