0

С упермоделът Наоми Кембъл, която през май миналата година изненада феновете си, обявявайки раждането на дъщеря си, сега за първи път показа лицето й. Манекенката позира с 9-месечното бебе за корицата на известното британско списание Vogue.

Супермоделът Наоми Кембъл, която през май миналата година изненада феновете си, обявявайки раждането на дъщеря си, сега за първи път показа лицето й. Манекенката позира с 9-месечното бебе за корицата на известното британско списание Vogue.

В интервю за изданието тя отговори на спекулациите, че детето, чийто биологичен баща изобщо не споменава, е осиновено. Кембъл напълно отрече тези твърдения и бе категорична, че тя е майката на бебето. „Тя не беше осиновена, тя е мое дете“, заяви тя, отказвайки обаче да даде повече подробности за първото си дете. Все пак брюнетката призна, че много малко от нейния широк кръг приятели и членове на семейството са знаели, че планира да стане родител.

„Мога да преброя на пръстите на една ръка броя на хората, които знаеха, че ще имам дете. Но тя е най-голямата благословия, която можех да си представя.“, каза още моделката.

Припомняме, че освен за осиновяването, има спекулации и че дъщерята на Кембъл се е появила на бял свят с помощта на сурогатна майка. Причината е, че три седмици преди раждането й Наоми беше заснета в Ню Йорк без видими признаци на бременност.