0

А ктрисата с български корени Нина Добрев отпразнува петия рожден ден на своето „бебе“, както обича да нарича осиновения си домашен любимец. Става въпрос за кученцето й на име г-н Маверик, което тя отглежда от 2017 г. За празника сподели самата тя с няколко снимки в социалните мрежи, на които я виждаме заедно с Маверик и половинката й – американския сноубордист Шон Уайт.

Актрисата с български корени Нина Добрев отпразнува петия рожден ден на своето „бебе“, както обича да нарича осиновения си домашен любимец. Става въпрос за кученцето й на име г-н Маверик, което тя отглежда от 2017 г. За празника сподели самата тя с няколко снимки в социалните мрежи, на които я виждаме заедно с Маверик и половинката й – американския сноубордист Шон Уайт.

“Имам чувството, че беше вчера, когато те взех от приюта. Не мога да повярвам, че вече си на 5 години.“, написа тя под кадрите в Инстаграм, които публикува на Свети Валентин.

Именно тогава се проведе и последният мач на „Супербоул“ на стадиона „Софай“, от чиито трибуни актрисата с българска жилка викаше за своите любимци викаше. Звездата от „Дневниците на вампира“ се отдаде на спортните страсти в компанията на една от най-добрите си приятелки в шоубизнеса – танцьорката Джулиан Хъф, с която от скоро произвеждат и свой бранд вино.

Няколко дни по-рано красавицата подкрепи и любимия си по време на Зимната олимпиада в Пекин 2022. Той остана без медал от, но Добрев - не пропусна да покаже колко много го обича в социалните мрежи.

"Споменах ли, че вече спечелих златото с теб? Покажи им как се прави!", не скри вълнението си Добрев в Инстаграм, където сподели снимки с Шон.