0

Р апърът 50 Cent, който миналата година бе у нас за снимките на „Непобедимите 4“, ще се завърне отново във филмовите студия на „Ню Бояна“ на 9 октомври, за да представи най-големите си хитове на модно ревю, билетите за което са на цена 500 евро, или 980 лв.

Шефът на Киноцентъра обяви в личния си профил във Фейсбук за визитата на звездата и си пусна кадър с хората, обучаващи се в центъра за професионално обучение на кадри за киноиндустрията Film Forge.

Събитие 

„Бих искал да обявя специално сътрудничество между FilmForge и Code Fashion TV с подкрепата на фондация „Америка за България“. Ще бъдем домакини на 50 Сent тук в NuBoyana Film Studios след невероятно модно шоу. 30 млади бъдещи балкански дизайнери ще имат възможността да представят работата си пред купувачи от цял свят. Денят ще бъде изпълнен с песни, танци, невероятно представяне на подиума в нашия романски сет, последвано от концерт. Благодарим на всички за подкрепата досега и се надяваме да се видим скоро. Следващият ни кръг от ученици ще работи по самото събитие“, написа Лернер, а по-късно стана ясно, че общо 30 дизайнери ще се включат в събитието.

Пласьор 

Къртис Джеймс Джаксън III, както е цялото име на рапъра, призна след снимките в София, че много му е харесало тук и ето че вече е факт следващата му визита. Роден на 6 юли 1975 г. в квартала „Южна Ямайка“ в Куинс, Ню Йорк, Къртис става пласьор на наркотици на 12-годишна възраст по време на кокаиновата епидемия през 1980 г. След като излиза от наркопласьорството, за да преследва музикална кариера, в резултат на инцидент през 2000 г. е прострелян от девет куршума. След продуцирането на Guess Who's Back? през 2002 г. Къртис е забелязан от рапъра Еминем. С помощта на белия рапър и Доктор Дре, които продуцират първите му значителни комерсиални успехи, Къртис се превръща в един от най-високо продаваните рапъри.