0

Б ившите адвокати на Кание Уест прекъсват връзките си с него чрез обяви във вестници, докато местонахождението на рапъра все още остава неясно.

В края на миналата година бившият бизнес мениджър на рапъра Томас Сейнт Джон каза, че не е успял да намери Уест седмици наред, за да му връчи призовка, което предизвика опасения, че е изчезнал.

След това обаче рапърът е бил забелязан на църковна служба по-рано този месец.

Сега бившият правен екип на Уест уведомява рапъра за това, че го изоставят, като публикува реклами във вестници в Лос Анджелис.

Според правни документи, с които разполага AllHipHop, адвокатската кантора Greenberg Traurig предприема „многостранен подход“, за да намери Уест.

Адвокатите му смятат, че като публикуват обяви във местни вестници в Лос Анджелис, където изглежда ,че той пребивава, те ще достигнат до рапъра и той ще разбере, че те са се отказали от него. 

Фирмата отказа да представлява Уест след миналогодишния спор за антисемитизма.

По-рано този месец Сейнт Джон поиска от съдилищата повече време, за да открие рапъра, за да му връчи призовка.

Бившият бизнес мениджър съди Уест за обезщетение за 4,5 милиона долара, като твърди, че Уест внезапно е прекратил партньорството им.

ПОД ВЕНЧИЛОТО: Кание Уест се ожени отново

Той твърди, че рапъра се е съгласил да му плаща 300 000 долара на месец, но е спрял да му праща пари след три месеца на предполагаемия 18-месечен договор.

Уест все още не е коментирал публично въпроса.