0

Б ен Афлек свали сватбената халка навръх рождения ден на Дженифър Лопес.

Актьорът бе забелязан в Лос Анджелис без сватбения си пръстен през уикенда, докато Дженифър Лопес празнуваше в Хамптънс 55-ия си рожден ден.

И СЕГА НА КЪДЕ? Ще го бъде ли бракът на Джей Ло с Бен Афлек?! (СНИМКИ)

Афлек, който носеше червена тениска и сиви панталони, беше сниман да изпълнява задачки, докато все още съпругата му е на другия край на страната и домакинства обяд за празника.

Междувременно Лопес показа коремните си мускули в кремав спортен сутиен, ниски бели ленени панталони и размита, голяма жилетка.

ВСИЧКО СВЪРШИ? Джей Ло пусна песен за раздяла в разгара на брачните й драми (ВИДЕО)

Певицата даде началото на празненствата за рождения ден с пищно парти на тема „Бриджъртън“ в събота в нейния апартамент под наем в Хамптънс.

Гостите, включително роднини на Лопес, пристигнаха на вечерята, облечени, за да впечатлят, в модата, вдъхновена от Бриджъртън. Те бяха посрещнати на входа от каруца, преди да се отправят вътре за пищния празник.

НА ФОНА, ЧЕ ОБСЪЖДАТ РАЗВОД: Джей Ло си пече дупето в Италия, Бен Афлек качи сина си на мотор! (СНИМКИ+ВИДЕО)

На следващия ден Лопес беше домакин на интимен обяд с най-близките си в Arthur & Sons.

Всички погледи бяха насочени към Джей Ло, когато тя пристигна в бяла риза с флорални акценти и голяма златна огърлица. Тя бе вдигнала косата си в елегантен кок и носеше сини слънчеви очила.

СЛЕД КАТО ВЕЧЕРЯХА: Българин брани Джей Ло от папараци

Освен на рождения ѝ ден, Лопес и Афлек бяха разделени, и на хиляди километри, и за втората годишнина от сватбата им на 16 юли.

Въпреки че никой от тях не е говорил публично за състоянието на брака си, източник наскоро каза пред Page Six, че той е „приключил преди месеци“.

Слуховете за проблеми в рая започнаха да се въртят през май, след като актрисата присъства сама на Met Gala, въпреки че беше един от съпредседателите на събитието.

ПАРИ И ДЕЦА: Крайъгълните камъни в брака на Джей Ло и Бен Афлек!

Скоро след това звездата от "Добрият Уил Хънтинг" се изнесе от огромното имение на двойката в Бевърли Хилс, което те наскоро обявиха за продан за 68 милиона долара.