0

Р езервите се впуснаха в безмилостна битка един срещу друг на Арената на “Игри на волята: България”. Изходът на играта определи кое ще бъде новото попълнение в племето на Непобедимите.

Алекса доказа своите личностни качества и триумфира с огромна преднина пред останалите. Неговото решение обаче изненада всички – той даде визата си за голямата игра на Веселина в замяна на 100 гроша за себе си, 100 гроша за любимата си Елица и имунитет в предстоящия съвет на Резервите.

Под нощното небе капитаните Георги, Лефтеров и Виктория премериха своите умения за баланс и редене на кубчета върху везна. Двамата мъже станаха готови едновременно, но кулата от кубчета на Лефтеров се срути. По този начин Георги се превърна в победител и беше изправен пред дилемата дали да зарадва племето си с предимство в утрешната номинационна битка, или да избере повече от примамлива награда за себе си – да бъде винаги сит и с 50 златни гроша по-богат.

NOVA/Игри на волята

Георги предпочете личното предимство, което гарантира, че всеки ден ще получава закуска, обяд и вечеря, независимо от територията, на която се намира.
Непобедимите бяха силно изненадани от появата на Веселина в Резиденцията. Липсата на Алекса предизвика сълзи в очите на Елица и противоречиви мнения сред останалите. Веселина се превърна в аутсайдер и сигурен обект за номинации още със стъпването си при тях, което разгорещи страстите между съотборниците.

Ще успее ли Веселина да се приобщи към Непобедимите и ще ескалират ли емоциите в племето? Кой ще спечели номинационната битка и кое племе ще бъде първото номинирано за седмицата? Коя Резерва ще си тръгне от “Игри на волята: България” без да е достигнала голямата игра – разберете в сряда в 21:00 ч. само по NOVA.