0

А ктрисата от Народния театър Василена Винченцо събира зaлози за бебето си. Това обяви самата тя в социалните мрежи, след като мина терминът й за раждане, и така тя влезе в 10-я месец от бременността си. „От зaлози кога ще се роди бебето сме изкарали някъде към 140 лв. Снимката е от днес сутринта. Терминът беше 23.09, а зaлозите продължават“, написа тя.

Бабини деветини

Пред „Телеграф“ звездата на Народния театър обясни, че всичко това е в кръга на шегата, но така се забавлява и тя, и хората около нея. „Дори наш близък доктор предложи 100 лв. за секцио на 22.09. Бебето явно се чувства много добре в мен, щом не иска още да излиза. Вчера бях на тонове и лекарят каза, че няма скоро да родя, защото съм изглеждала много добре, а родилките не изглеждат така“, разказа блондинката. Тя пожела на всяка майка такава лека бременност, а според нея тайната е, че е случила на читави доктори – д-р Стоян Певтичев (АГ) и д-р Васил Калев (седален).

Те подхождали към нея с чувство за хумор и й забранили всякакви бабини деветини, като това да не ходи на токчета. „Понеже играя в тежки представления като „Бурята“, там скачам и ги питах дали ще е проблем за бебето, а те казаха: „Щом не скачат върху теб, няма проблем“, споделя актрисата.

50 лв.

Най-хубавият съвет, който са й дали, е да внимава с храненето и до 6-я месец е качила 10 г., а общо досега - с още 3 кг отгоре. Вече се знае, че бебето ще е момче. „Даже загубих бaс с баща ми, тъй като аз смятах, че ще е момиче. Та сега му дължа 50 лв., но още не съм му ги платила - разбрахме се детето да му ги даде“, разкри хубавицата.

На съпруга си – актьора Денис Коломоец, тя е делегирала избора на името, тъй като ще му е първороден син. Бърза ли да се върне на сцената? „Аз играх до края на сезона, а сега започва новият, но не знам как ще се чувствам след раждането“, обясни Винченцо. А кога все пак се очаква да роди? „Няма да кажа, че ще спрат зaлозите“, смее се Василена.