0

М ладият актьор Галин Найденов, известен като българския Ален Делон, се сгоди. Звездата, която отбеляза ключова роля в спектакъла “Одървеният”, предложи брак на любимата си - Вероника Димитрова, по време на театралната премиера в столичния “Сълза и смях”.

500 души

"Исках да го направя от много време. Датата не е случайна, преди две години на 27 септември я срещнах за първи път. Първата ни среща беше вълнуваща, заживяхме почти веднага и оттогава не сме се разделяли. Тя работи в болница "Токуда" като медицинска сестра", разкри бъдещият младоженец пред "Телеграф".

Галин не крие радостта си, че един от най-вълнуващите мигове в живота му досега се е състоял на сцена, и то пред погледите на над 500 души. В това число близки и роднини, пътували специално до София. Наясно с щастливия финал са били и колегите му в спектакъла.

Отличен

Всички те бяха сюрпризирани от бурни аплодисменти. Отново специално за "Телеграф" режисьорът на пиесата Станислав Дойнов сподели първата си реакция. “Смятам, че оправдах очакванията за черна пиеса - подправена с не малка доза хумор и подчертана от отличната игра на актьорския състав - Васил Грънчаров като веселия санитар, баща ми - Александър Дойнов, като готвач, обичащ чашката, Галин като утешител и, разбира се, нашето трагикомично семейство - уж починалия герой на Ованес Торосян и неговата вдовица, изиграна брилянтно от Илияна Лазарова”, коментира режисьорът на спектакъла Станислав Дойнов пред “Телеграф”. Сред специалните гости се наредиха дългогодишните приятели на продуцентката Деляна Маринова - Джуджи - водещата на сутришното предавате на Нова телевизия “На кафе” Гала и половинката й Стефан.