0

Б рад Пит има какво да каже по въпроса за титла, която повечето биха се съгласили, че лесно може да спечели.

В интервю за Vogue звездата от „Имало едно време в Холивуд“ сподели своите избори за това кои според него са „най-красивите мъже на света“ от миналото и настоящето.

„Знаете, че в актьорския свят, защото това е моята ежедневна работа… незабавният избор е Пол Нюман“, разкри Пит.

„Защото той остаря толкова грациозно. И според всички доклади той беше наистина специално, даряващо, топло и искрено човешко същество", каза Пит.

„Ако трябва да назова някой от настоящето, трябва да е Джордж Клуни“, сподели 58-годишният Пит.

Докато говори пред изданието, звездата също обяви новата си колекция за грижа на кожата, наречена Le Domaine Skincare, и разказа за линията.

Той сподели и кой от известните му бивши е повлиял на марката му.

„Харесва ми това, което Гуинет направи", каза той пред списанието, когато започна линията си за знаменитости.

„Тя все още е наистина скъп приятел и е изградила тази империя. Тя винаги е имала това в себе си като куратор и това е било прекрасен творчески изход за нея. Всъщност, като се замислим, тя вероятно е била първият, който ме накара дори да си измия лицето два пъти на ден... може би", шеговито си спомня Пит.

Актьорът искаше да стане ясно обаче, че въпреки че това е негова марка, той не е лицето.

Той обаче е движещата сила зад създаването на продуктите, които използват антиоксиданти на базата на грозде от Chateau Miraval, което му позволява да комбинира познанията и любовта си към виното с новия си опит в грижата за кожата.

Наричайки Chateau Miraval – имението в Южна Франция, в което той закупи дял с бившата си съпруга Анджелина Джоли през 2008 г. – „център на творчеството“, Пит каза, че има смисъл да бъде и домът на Le Domaine Skincare.

 Но той знае толкова добре, колкото всеки друг, че пазарът за грижа за кожата е наситен и иска да представи нещо, което да работи.

„Знам, че почти всеки ден има нови продукти, които хората се опитват да пуснат на пазара, но ако не бях видял реална разлика визуално в кожата си, нямаше да се притесняваме“, каза той.

„Непрекъснато ми изпращат неща и… уф. За мен е все едно“, продължи той.

„Но миналата година тествахме Le Domaine и бях наистина изненадан от резултатите и затова за мен си струва да продължим напред", каза още Пит.