0

Б ритни Спиърс се завръща под музикалните прожектори. Източник от музикалната индустрия потвърди пред PEOPLE, че поп иконата е в колаборация с Елтън Джон за нов версия на неговия хит „Tiny Dancer”.

Парчето е продуцирано от Андрю Уот и ще бъде пуснато следващия месец. 

„Идеята беше на Елтън, а Бритни е голям негов фен. Те направиха ремикс на Tiny Dancer и трябва да ви кажа, че са невероятен дует", каза източник. 

Новината идва, след като Спиърс и съпругът й Сам Асгари се насладиха на среща на покрива в събота вечер с актьора Тарън Егертън, който изигра 75-годишния Джон Ленън в музикалния биографичен филм Rocketman от 2019 г.

„Най-готиният човек на всички времена!!! Такъв голям фен… Бях толкова глупава!!!“, надписа тя в изтрит след това видеоклип от посещението.

Неотдавна той отново покори върховете в чартовете.

Миналата година парчето му "Cold Heart" в дует с певицата Дуа Липа достигна първо място в британската класация за сингли.

След това и песента му "Merry Christmas" в сътрудничество с Ед Шийран.

Източник сподели пред PEOPLE, че Спиърс „говори много за кариерата си“, след като нейното 13-годишно попечителство от страна на баща й беше прекратено през ноември, добавяйки, че тя „обича да създава музика и иска да даде на феновете си нов албум. Изглежда, че се фокусира върху едно нещо".

Освен честите нападки срещу баща си Бритни ги отправя й към майка си Лин. 

Певицата отново отприщи гнева си и се оплака от липсата на подкрепа и грижа от страна на близките си.

Последният скандал между Бритни и Лин е заради SMS -и, които изпълнителката публикува в профила си в Instagram. Тя твърди, че е писала до майка си от психиатричната клиника и че тя не й е отговаряла. Лин пък настоява за обратното, че също пази историята на разговорите и че всъщност не е така.

"Разказвала ли си на хората и как криеше кафето всяка сутрин от мен? Каза ли им, че всяка сутрин, когато се опитвах да намеря кафе, нямаше мои снимки в кухнята, а само на Джейми Лин и дъщеря й Мади?" - продължи тя, визирайки съответно племенницата и сестра си. "Всяка сутрин слагах моя снимка до вас, и всяка сутрин я прибирахте, преди да се събудя!", жалва се Бритни.

40-годишната изпълнителка на "Toxic" продължава да твърди, че 67-годишната ѝ майка използвала къщата ѝ на плажа и я принуждавала да участва в срещи на Анонимни алкохолици три пъти седмично въпреки че Бритни всъщност мрази алкохола. Певицата дори нарече майка си "шегаджийка" за това, че се преструва на "отговорен родител" и продължава да играе ролята на "любяща майка".  Изпълнителката обясни, че в нощта преди да бъде отведена в психиатрично заведение през 2019 г., е преспала у майка си, с приятели, само за да разбере, че те са планирали всичко. Дългият пост получи утвърдителен коментар от личната асистентка на Бритни, която отговори: "Твоята истина има значение".