0

Ш акира флиртува с учител по сърф месеци след официалната раздяла с Пике. Тези слухове витаят от седмици в испаноезичните медии, но сега получиха потвърждение, след като певицата бе заснета заедно с инструктора край морето.

Шакира срещнала младока на плажа Оямбре в Кантабрия, където намерила убежище след шумната раздяла с футболиста. През уикенда певицата пътува до Испания с частен самолет и бе щракната от папараци с новата си тръпка.

Към момента няма официален коментар от звездата, а и фотографиите не доказват категорично, че двамата имат връзка, но на кадри, излъчени от базираната в Маями испаноезичната телевизия Univisión, се вижда ясно, че Шакира е в изключително близки отношения със своя инструктор.

На фотосите се забелязва, че младокът помага на певицата да свали ципа на неопреновия си костюм.

Снимките определено подхранват медийния огън, разпален наскоро след подписването на споразумение между Шакира и Пике за попечителството на техните деца. Документът все още не е видял бял свят, но според него Пике, щастлив с новата си приятелка Клара Чиа, остава с децата на Коледа, а Шакира по-късно ги прибира да живеят при нея в Маями.

Миналия уикенд изпълнителката отседна заедно с децата си в красива вила, наречена La Gaviota, на брега на морето, в която престоя излиза около 2 300 евро на вечер. Шакира се наслади на любимия си спорт на плажа и то в компанията на своя сърф инструктор. Само времето ще покаже дали той е новият човек в живота Шакира или не.

Истината е, че певицата избягва да флиртува публично предвид популярността си, а и брат й Тонино, като доберман, се грижи да я пази от фенове и папараци, където и да отиде, като мъкне куфарите й и е най-добрият помощник.