0

С амопровъзгласил се за член на наркокартела Синалоа заведе дело срещу хип-хоп магната Шон „Диди“ Комбс, известен още като Пъф Дади, и Bad Boy Entertainment, твърдейки, че рапърът му е съсипал бизнеса с незаконни наркотици.

Делото, заведено в Южния окръг на Ню Йорк, беше бързо отхвърлено от главния окръжен съдия на САЩ Лора Тейлър Суейн на 12 август.

ПОЧЕРНЯ ОТ ПОЛИЦИЯ: ФБР и Вътрешна сигурност нахлуха в къщите на Пъф Дади! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Алфредо П. Гонзалес, който в момента е в затвора в Колорадо, поиска обезщетение в размер на 666 000 долара, твърдейки, че Комбс и неговите съдружници са опетнили репутацията му в престъпния подземен свят на Ню Йорк.

Според жалбата на Гонзалес, проблемите са започнали, когато той е отказал да помогне на Комбс да трафикира непълнолетни за партита на магната.

НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА: Пъф Дади оркестрирал убийството на Тупак!

Ищецът твърди, че след като е отхвърлил офертата, му е казано, че животът му ще се превърне в „ад“ поради „властта, която Комбс има по улиците“. Съдия Суейн отхвърли делото на множество основания.

Пъф Дади беше в центъра на буря от противоречия и правни проблеми, при които множество лица излязоха с обвинения в сексуално насилие срещу него, което доведе до поредица от съдебни дела.

БРУТАЛНО: Заснеха Пи Диди да бие бившата си! (ВИДЕО)

Тези обвинения предизвикаха федерално разследване, като докладите предполагат, че властите разглеждат потенциални обвинения в трафик на хора за сексуална употреба.