0

З вездата от „Приятели“ Матю Пери вдигна още завеси от своя живот, като този път той разкри защо е скъсал с Джулия Робъртс. 

В книгата си "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" актьорът разкри, че не е можел да повярва, че се среща с Джулия Робъртс докато снимат сериал. 

По думите на Пери, Робъртс се навила да участва в сериала, но само ако е част от неговата история. И така двойката започнала да се среща. 

ИЗПОВЕД: Матю Пери бил в кома две седмици заради опиати

Пери си спомня, че през 1996 г. заминал за Ню Мексико да се срещне с нея и се запознал с родителите й. 

"Допуснах я до себе си и връзката започна", пише актьора в книгата си. "Ние вече бяхме двойка докато снимахме епизодите на "Приятели".

Двамата се срещаха за няколко месеца преди Пери да сложи край на връзката им. 

"Два месеца по-късно бях сам", пише Пери. 

"Срещането с Джулия Робъртс ми идваше в повече. Постоянно се съмнявах и бях сигурен, че ще скъса с мен. И защо да не го направи? Аз не бях достатъчен, никога нямаше да бъде. Бях счупен, сломен, неспособен да бъде обичан", пише Пери. 

Той продължи: "И вместо да посрещна неизбежната агония да не я изгубя, аз скъсах с брилянтната и красива Джулия Робъртс. Тя може да си е мислила, че се вижда с някакъв прост телевизионер и сега този телевизионер къса с нея. Дори не мога да обясня изненадата на лицето й".

Матю Пери похарчил цяло състояние в борбата си с алкохолизма