0

Б ритни Спиърс показа за пореден път, че е над нещата и ще прави каквото си поиска. След като я разкритикуваха заради голите снимки, от които нейните деца се срамуват, тя пусна нови. Певицата показа как си почива без дрехи на плажа, без да се притеснява от коментарите за нея в социалните мрежи.

Бритни сподели серия от снимки, на които уж е скрила бюста и интимните си части с емотиконки, но въпреки това, нейните последователи се възмутиха и не пропуснаха да я порицаят за пореден път.

Много хора написаха под публикацията на изпълнителката, че уважават решението ѝ да се снима гола. Други обаче бяха категорични, че с нейните фотосесии без дрехи тя само се отдалечава от децата си.

По-рано, след като един от синовете на певицата обяви публично, че не одобрява поведението ѝ и затова не иска да я вижда, мнозина изтъкнаха, че ако тя твори музика или има ангажименти, ще е по-различно. След това обаче звездата даде ясно да се разбере, че не бърза да се завръща на сцената.

„След 14 години е твърде късно. След всички унижения, които претърпях, предпочитам да стоя настрана, вместо да бъда част от света на забавленията“, категорична е тя. Междувременно Бритни споделя различни снимки, от които научаваме, че тя е наблегнала на техники за справяне със стреса – като релаксация и визуализация. Освен това тя качва и бебешки публикации, което ни кара да мислим, че тя не се е отказала от възможността да зачене и да роди бебе на Сам Асгари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)