1

В ечната борба за младежки вид докарва звездите до лудост. Манията да си запази годините, поне на външен вид, не подмина и звездата от култовия сериал "Приятели" Дженифър Анистън.

Една от последните й разкрасителни лудости е да се маже със сперма от сьомга.

Първоначално е погледнала на това предложение за нова младост с подозрение, но все пак се е поддала на изкушението, след като и специалист по естетика й го е препоръчал горещо. Това споделя тя в последното си интервю за The ​​Wall Street Journal. 

Седмични пептидни инжекции за борба със стареенето, в добавка към хранителния й режим и задължителните физически натоварвания са част от оръжията в борбата на Дженифър с годините.

54-годишната бивша съпруга на Брад Пит признава, че що се отнася до техниките против стареене, тя е готова да опита всичко поне веднъж

Спермата от сьомга е приветствана като следващата задължителна съставка за красота. В момента се предлага в медицински спа центрове с обещанието да увеличи обновяването на клетките, да произвежда повече колаген и да подобри пигментацията и възпалението. 

Наред със стриктния си фитнес режим, Анистън разкри, че си позволява да се откаже от чистата си диета поне в неделя и обича да кани приятелите си да се насладят на домашно приготвени бургери In-N-Out.