0

Е мили Йорданова, по-известна като Тротинетката, за пореден път събуди страсти в мрежата, като сподели за поредното си неприятно преживяване.

Тази сутрин тя била изненадващо нападната пред столичния КАТ и по нейни думи, мъжът който е скочил срещу нея, се заканил да я убие.

Емили разказва за случилото се в Инстаграм: "Днес ( 07.10.2022 ) около 11:10 ч отивах към Столичния КАТ и докато вървях по пътеката към входа за граждани на КАТ - Мъж на видима възраст около 35 години ме спря и започна строго да ми задава въпроси от сорта "Защо карам тротинетката по пътищата?"

Мъжът беше висок около 170 см; с тегло около 100 кг.; с едро, набито и мускулесто телосложение; беше с гола глава и сини очи; имаше татуировки по ръцете и краката; беше облечен със сива тениска и сиви къси панталони; приличаше на мутра!!!

Започна да ме заплашва с думите "Ще те убия!"; "Ще те пребия, изрод такъв"!

Също така дойдоха 2ма служители на КАТ, за да ме предпазят и да го изгонят от района!

Но мъжът стана още по-агресивен и започна посяга да ме удря, и дори щеше да ме ритне, но аз избягах в сградата на КАТ!

Мъжът ме Заплаши с думите: - "Нали ще излезеш и навън ще те чакам и ти скачам отгоре! - Ще те убия, мършо!"

Докато давах обяснения на органите на МВР, служителите на КАТ се подсмиваха!

Това отношение е твърде недопустимо за другите европейски държави, но уви в България всеки си прави, каквото си иска и никой не обръща внимание!!!

В момента съм под жесток стрес! Слава богу не съм наранена физически, на психически съм срината!!!"

 И макар публикацията да е споделена преди по-малко от час, под нея вече има коментари, като един от тях гласи, че Емили не може да бъде учудена от думите на нападателя, тъй като препускането с тротинетка по магистралите е твърдо против закона и че с поведението си не дава добър пример на подрастващите:

"Абе ти какво искаш да ти казват хората??? Да те поздравяват затова че нарушаваш закона и по този начин създаваш опасност за голяма катастрофа???

Ходиш и пропагандираш малки деца и им даваш пример с твоето недоразумение и да подражават на теб,било нормално да станеш гей,било нормално да си трансджендър,било нормално да си сменяш пола и още куп други извращения. Та какво очакваш от хората по улиците???

Това да те заплашват и ритат е най-малкото което трябва да ти се случи, а повярвай ми то ще почне да се случва все по-често."