0

Н осителката на куп титли Джулиана Гани роди второто си дете вчера и го кръсти Кай. Бебето е проплакало посред бял ден в столична болница.

Размери

„Тодор беше плътно с мен, той присъства на цялото раждане“, сподели пред екип на “Телеграф” Джулиана. Красавицата е родила секцио. Тя разказа още, че всичко е минало леко и се чувства много щастлива. Вторият й син е с перфектни размери, роден е 2820 грама, 48 см. „До 9-я месец качих само 6 килограма“, похвали се още миската.

Име

Малкият е кръстен Кай и носи първата буква от името на баба си по майчина линия, която се казва Катя. Последната буква пък „Й“ е по родствена линия на таткото. Името било избрано много преди раждането от двамата, но дълго бе пазено в тайна.

То идва от древногръцкия. Значението му е „Роден на земята“. До избора му се стигнало, след като плеймейтката се допитала до астролог. Името Кай е носител на много енергия, свързана с амбиция, добрина, упоритост, импулсивност, практичност и искреност, издаде Джулиана. Кай е второ дете за Гани и е плод на връзката й с Теодор Гецов, в чието лице красавицата срещна истинската любов. Той от своя страна за пръв път става баща и не крие вълнението си, издадоха близки на двойката.

.

 .