0

Ф илмът "Гунди - легенда за любовта" ще събере левскари от цялата страна в неделя, 12 ноември от 13 часа на стадион „Раковски“.

Продуцентите на филма Иван Христов и Андрей Арнаудов обявиха, че канят фенове и почитатели на Георги Аспарухов и синия тим да се включат в записите на скандиранията, които ще озвучат сцените на предстоящия филм.

Шалове

„Да пеем заедно за Гунди” е едно специално събитие, в което всеки може да се включи. Заедно с Павел Иванов - актьора, който влиза в ролята на Георги Аспарухов-Гунди, ще ви очакваме на стадиона, за да запишем скандиранията, които ще озвучат сцените на предстоящия филм "Гунди - легенда за любовта". Вашите гласове ще станат част от историята на една велика личност, представена на голям екран през 2024 година“, споделиха пред „Телеграф“ Иван и Андрей. Те издадоха още, че специална изненада ще очаква всички присъстващи, но не издадоха каква ще бъде тя. „Носете сините си шалове, развейте знамената и елате да направим този ден незабравим! Почтеност, отдаденост, красота - това е Гунди!“.

Герой

„Работата и подготовката ми върху филма “Гунди - легенда за любовта”, където играя господин Георги Аспарухов, продължи шест години. Това е най-голямото предизвикателство в моя професионален път. Никога преди не съм се спречквал с толкова трудности и задачи за решаване“, сподели самият Павел Иванов пред „Телеграф“. Продукцията проследява живота на незабравимата деветка - от срещата му с Величка до трагичния 30 юни 1971 година, когато Гунди загива в автомобилна катастрофа заедно с Никола Котков. Режисьор е Димитър Димитров, сценарист - Емил Бонев, а Борис Славков е главен оператор.