0

П римата на българската естрада Лили Иванова се качи на сцената в луксозно столично заведение, в четвъртък, след дългогодишна пауза.

Легендарната българска певица бе бурно аплодирана още при самата си поява на сцената, а сред най-върлите й фенове се оказаха знаменитите представители на фолк гилдията – Преслава, Софи Маринова и Меди.

Те дори викаха на бис няколко пъти Лили. Тримата деляха обща маса в C'est La Vie Restaurant&Club, а компания им правеше и братът на Меди - Саби, който също се изявява като певец.

На съседна маса още една фолк дива се наслаждаваше на таланта на легендарната Лили - Палома. Примата излезе в 23:00ч. като предварително по изискване на екипът й всички присъстващи трябваше да приключват с храната до нейното появяване. Самата тя по стара традиция на сцената до себе си имаше мед и парфюм.

Лили демонстрира страхотно настроение и се раздаде за публиката в клуба, а гостите не спряха да я аплодират. На слизане от сцената някои от присъстващите успяха да я докоснат, което предизвика такава емоция, че дори се видяха сълзи в очите на феновете.

Почитателите й се любуваха от броени метри само срещу 200 лева. Специалните ВИП места пък бяха обособени за почитателите на изпълнителката на „Детелини“, а най-високият билет удари 350 лева.

Години след като не е пяла в заведение: 200 лева за Лили Иванова в клуб

Интересът към концерта на Лили не изненада никого, тъй като са единични случаите, в които имаме възможността да я видим толкова от близо и да се насладим на златните й хитове. Присъстващите на събитието имаха възможността да се докоснат и до нейната биографична книга. Тя изпя любимите песни на публиката, отправи специални благодарности и представи всеки един от членовете на Бенда си. На участието на примата пристигнаха подбрани гости от светските среди.

Само преди дни Лили Иванова взриви наградите на БГ РАДИО, където грабна приза ,,Най-велик изпълнител за всички времена".