0

В ойната между братята Уиндзор и техните съпруги - или по-скоро между тези, които подкрепят едната или другата двойка - се води с фотографски ретуш. 

Темата за манипулираната от Кейт снимка продължава да се дискутира, тъй като искането на британските коментатори и журналисти да бъде показан оригиналния фотос не бе изпълнено от Двореца. 

НЕ СИ ЗНАЯТ ПАРИТЕ: 10-те най-богати кралски особи в света! Коя е най-сексапилната личност в монархията и коя най-търсена в Google? (СНИМКИ)

И докато все по-въображаемите теории на конспирацията продължават да циркулират онлайн, херцозите на Съсекс намериха начин да отговорят на онези, които се застъпиха в защита на принцесата на Уелс и преминаха в контранастъпление, за да обвинят Хари и Меган в лицемерие. 

ЗАГАЗИХА ГО: Кралското семейство фалшифицирало снимка на Кейт Мидълтън!

Става дума за кралския експерт Анджела Левин, директор на списание “Маджестик”, която в рубриката си за “The Sun” коментира изявленията на източник, близък до херцозите на Съсекс, убедена, че „Меган никога не би направила същата грешка като Кейт", като публикува ретуширана снимка, "защото тя е маниак на контрола". 

В отговор Левин нарече Хари и Меган „лицемери“, защото те също бяха пуснали манипулирана снимка в миналото - тази, направена от лондонския фотограф Мисан Хариман, техен приятел, за да обяви втората бременност на Меган през 2021 година. Самият фотограф призна, че е променил снимката, за да вмъкне дърво и да създаде „специален фон“. Но сега самият Хариман показа снимката на раздора. Той публикува оригиналната кадър, на който Меган се вижда в жълта рокля да лежи с Хари на моравата в сянката на дърво жакаранда.

ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ: Принц Уилям зарязал Кейт, хванал си любовница!

„Ето оригиналния нередактиран Jpeg в черно и бяло, очаквам пълно извинение и оттегляне от @dailymail @telegraph“, пише фотографът в Instagram. „Никакви дървета или тревни площи не са слагани или разменени, това е изображението направо от камерата. Освен това това е дърво жакаранда, а не върба.“

Освен това Мисан Хариман пусна и втори кадър, на който се виждат метаданните на изображението - информацията за използваната камера, обектив, бленда и скорост на заснемане. 

ЖИВИЯТ НОСТРАДАМУС: Обратното борене за Кейт Мидълтън започна!

Този ход отбеляза точка в полза на двойката, която сега живее в Калифорния, и сега очакваме да разберем как кралското семейство ще успее да преодолее един наистина труден момент в своята история.