0

З а всички е известно, че бабата на Азис бе една от най-големите ясновидки в България. През 2019 г. Станка от Костинброд издъхна на 84 г., след като сама предсказа смъртта си година преди това в телевизионно интервю. Е, явно тази дарба се предава от поколение на поколение, защото гадателски способности имат както дъщерите ѝ, така и внукът ѝ Васил Боянов - известен с псевдонима си Азис. 

В телевизионно интервю поп-фолк звездата разкри, че е наследил част от тези способности. "Винаги съм имал тази дарба и смятам, че това е нещо космическо. Аз правя диагнози за болести на хора, които не познавам - казвам им как трябва да се лекуват. Просто виждам всичко - дори и лошото. За съжаление виждам бъдещето и на близките си, което е ужасно", сподели изпълнителят. 

По негови думи той самият дори знае на колко години ще умре и какъв ще бъде точно тогава животът му: "Аз ще умра на 87 години от старост с много деца, кучета и котки около себе си." Неговата колежка Галена потвърди думите му, тъй като тя сподели, че понякога се случва той да сънува нещо съдбоносно за нея, което се случва в действителност. 

Историята на Азис е позната на хората с факта, че той се ражда в затвор. Преди това майка му Гергина е искала да направи аборт, но баща му, от който идва музикалната му дарба, категорично забранява това, тъй като още тогава е знаел, че Васил ще им донесе огромно щастие в живота. Животът изправя цялото семейство пред стотици трудности - глад, мизерия, лишения, които и до ден днешен Азис помни  - всеки тежък момент от детството си. За първи път в ефир изпълнителят разкри, че е загубил баща си вследствие на COVID-19, което остава поредения белег върху него.

Източник: Vbox