0

П рез 2004 г. Дейвид Бекъм, тогава в Реал Мадрид, беше замесен в слухове, че изневерил са жена си Виктория с детегледачката им Ребека Лус, която призна пред английските таблоиди и пред „Скай“, че са правили секс с футболната звезда.

Почти 20 години по-късно и Виктория, и Дейвид засегнаха онзи период заради  документалната поредица на Netflix „Бекъм“. Двойката говори за това как обвиненията са се отразили на връзката им.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед беше питан как се е справил с множеството истории за забежката му. Отговорът му засегна Ребека Лус, която наруши мълчанието си и нападна Бекъм за показаното в новия му документален филм.

Без да споменава пряко връзката с Лус или да признае, че е изневерявал, пред камерата Бекъм твърди, че историите са били „ужасни“. 

„Всичко е „горкият аз“. Той трябва да поеме отговорност“, каза Ребека в ексклузивно интервю за Daily Mail.

„Той може да говори каквото си иска, разбира се, наясно съм, че трябва да запази лицето и образа, който налага. Но той се представя като жертва и ме кара да изглеждам като лъжкиня, сякаш аз съм измислила тези истории. Което индиректно предполага, че аз съм тази, която е накарала Виктория да страда“, добави Лус.

Според медиите сега Ребека е щастливо омъжена и има две деца, като през последните 14 години живее дискретно във ферма в Норвегия, а благодарение на документалния филм тя отново е център на внимание и жертва на тормоз в социалните мрежи.

Лус призна пред Daily Mail, че й е било „невероятно трудно“ да гледа Виктория в документалния филм, но въпреки че историите за изневярата са ужасни, те са истина.

„Мисля, че ако беше искал да спомене този момент и колко е бил той, щеше да е много хубаво за него да каже „това не беше моментът, който ме прави най-горд“.

Най-лошото за мен е, че той казва, че не му харесвало да гледа как жена му страда. Това ме притеснява. Защото той е този, който причини страданието“, каза Ребека Лус пред изданието.

„Но той специално го направи да изглежда като... моя вина, все едно той няма нищо общо с това“, добави тя.

Ребека Лус не скри, че ровичкането около тази тема 20 г. по-късно е засегнало и нейното семейство. „Отне ми много време да реша дали ще говоря за това днес... ако мълча, ще бъда известна като лъжкинята, тази, която раздуха историите.

Аз също имам семейство и също имам деца, те също имат Google и могат да гледат документални филми. И искам да знаят, че майка им е била достатъчно смела да се изправи срещу тях и да защити истината“, каза той.

Повече от 20 години по-късно Лус все още признава, че се чувства виновна за случилото се, като твърди, че никога не е имала намерение да развали брака на Бекъм. 
От друга страна тя изтъква, че ако не беше минала през това, нямаше да участва в риалитито, в което се запозна с мъжа си.

„Нещата се случват с причина. И сега имам прекрасен живот с моя невероятен съпруг и моите деца“, каза тя.