0

М илионите последователи на Дженифър Лопес са шокирани. Звездата изтри всичките си снимки от социалните мрежи Instagram, Twitter и TikTok и вместо това сложи траурна черна снимка на профила си.

След това неочаквано решение на Джей Ло веднага тръгнаха всевъзможни спекулации. Повечето от феновете обаче са убедени, че певицата не е сполетяна от трагични обстоятелства, а е предприела поредния си маркетингов ход. Болшинството от почитателите на Лопес твърдят, че тя най-вероятно се оттегля за кратко от социалните мрежи преди да съобщи важна новина.

Според слухове, витаещи в нета, в отношенията на Дженифър Лопес и Бен Афлек е настъпил разрив, но най-големите фенове на изпълнителката не желаят да повярват в тях, тъй като съвсем скоро двойката сподели общи видеоклипове, на който щедро демонстрира своята любов.

Може би Джей Ло е решила да се оттегли от социалните мрежи, подобно на съпруга си, за да се съсредоточи върху връзката им и да отмести вниманието от личния си живот. В България, когато някой сложи черна снимка в профила си, иска да уведоми приятелите си, че е загубил близък човек. Не е ясно как западните нации тълкуват поставянето на черна профилна снимка, но до този момент говорителите на двете знаменитости не са давали официални изявления, за да уточнят какво точно се е случило.