0

Б ившата приятелка на рапъра 50 Cent Дафни Джой го обвинив изнасилване и физическо насилие, след като той подаде правни документи, за да се опита да получи еднолично попечителство над сина им. Само преди дни името на Джой беше замесено и в делото за секс трафик срещу Пъф Дади.

Бивша на 50 Cent замесена в секскандала с Пъф Дади

„Нека поставим истинския фокус върху твоите зли действия - да ме изнасилваш и да ме малтретираш физически“, написа тя в Instagram. „Ти вече не си мой потисник и моят Бог ще се справи с теб от този момент нататък“, добави тя.

37-годишната моделка от сайта за възрастни OnlyFans каза, че 50 Cent знае само да "сее лудост и хаос в живота на хората". Джой също критикува уменията на музиканта да изпълнява задълженията си в съвместно родителство, твърдейки, че е виждал сина им само „10 пъти от 2 години“.

В изявление до Page Six 50 Cent каза: „Смущаващите твърдения в клетвените пледоарии, подадени наскоро в съдебно дело, свързано с Дафни Джой, майката на моето 12-годишно дете, ме накараха да предприема всички необходими правни действия, за да защитя сина си“.