0

А лександър Сано проговори за спекулациите в медийното пространство, че двамата с Нели са се разделили. Повод да вземе отношение по темата са публикации, според които бившата моделка и ТВ водеща му е показала вратата, след като научила, че има взимане даване с Диляна Попова. Бившата изгора на някогашния фронтмен на Д2 Дичо и Само се оказаха двойка водещи в телевизионно риалити и се оказаха заедно в продължение на месеци на другия край на света, което породи и шушукания по техен адрес.

Instagram

Актьорът обаче опроверга категорично тези слухове, при това използвайки крайни и нецензурни епитети по адрес на тези, които ги разпространяват.

"Неуважаеми свръх лайняни "медии", не се напъвайте. Отдавна е ясно, че по-жалки импотентни лайна от вас - няма! Любовта ми е там, където е била и ще бъде при @iamnelysano ❤️ А онова в гащите ми, дето го търсите при @dillyanapopova е за вас в най-големият му размер", изригна Сано в социалните мрежи, давайки да се разбере, че огънят между него и Нели въобще не е угаснал.

Instagram

Както е известно двамата имат дъщеричка, както и син от връзката на Нели с Кръсника на мафията Иво Карамански.