0

Г ригор Димитров и Мадалина Геня бяха провъзгласени за най-горещата двойка на лятото от „Кориере дело спорт“. Любопитното е, че италианският спортен всекидневник избра именно българския тенисист и румънската актриса за №1, въпреки че двамата имат сериозна конкуренция в лицето на местните звезди Матео Беретини и Мелиса Сата. Докато 32-годишният Гришо и Геня, която навършва 36 г. на 8 август, се отдадоха на лукс в Сен Тропе, колегата му Беретини заведе Сата в луксозен курорт на остров Сардиния. 

От Инстаграм личи, че по плажовете на Френската Ривиера се вихрят и последните две гаджета на Григор – рускините Виктория Боня и Лолита Османова. Те живеят в Монако и бяха приятелки преди 30-годишната Лола да отмъкне хасковлията под носа на Боня (43). От няколко седмици Виктория, която има дъщеря от британски богаташ, непрекъснато разказва на своите 10,3 млн. последователи как сваля килограми, карайки само на плодове и соево мляко.

Колкото до Сата и Беретини, те взеха на ваканцията си сина на тв звездата от брака й с футболиста Кевин-Принс Боатенг – Мадокс. Мелиса, която е с 10 години по-голяма от тенис звездата, публикува снимки от разходката си с яхта покрай бреговете на Коста Смералда. Там Матео ближе рани, след като пред погледа на любимата си загуби на 1/8-финал от бъдещия шампион Карлос Алкарас.

Страстта между Беретини и Сата пламна в началото на годината, като двамата отнесоха доста критики не само заради възрастовата им разлика, а и защото разсейвала играча от тениса. Освен това красавицата има славата на мъжемелачка - между 2006 и 2011 г. тя бе с прочутия голмайстор, а и плейбой Кристиан Виери. После имаше афера с покойната вече баскетболна легенда Кобе Брайънт.