0

А дел потвърди пред феновете в Германия, че е сгодена и ще се омъжи за американския спортен агент Рич Пол, съобщи ДПА. Трийсет и шест годишната певица обяви връзката си през 2021 г.

СТИСКА СЕ! Адел не си дава 220 -те милиона долара! 

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Адел се изпусна пред милиони! (СНИМКА)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Пол е основател на компанията "Клъч спортс груп", която представлява баскетболисти, сред които ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис, Джон Уол. 

Видео в Twitter показва как по време на концерта в Мюнхен Адел отговаря на плакат, на който пише "Ще се омъжиш ли за мен?". "Не мога да се омъжа за теб", казва певицата, след като прочита написаното. "Вече имам планове да се омъжа, но оценявам предложението, благодаря." Адел показва и пръстен, който прилича на годежен.

Преди повече от половин година певицата без да иска подхрани слуховете около връзката й с Пол. По време на телевизионно шоу на живо тя неволно се изпусна и нарече спортния агент "свой съпруг". По-късно пък излезе информация, че музикалната звезда „накарала Рич Пол да подпише предбрачен договор, за да защити състоянието си от 220 милиона долара преди тайната сватба“.

Преди време Адел каза пред сп. "Вог", че всички мъже в живота й преди Пол са мразели нейната слава, писа БТА. През 2019 г. певицата обяви раздялата си с бившия си съпруг Саймън Конеки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)