0

Б ританският топмодел Кара Делевин направи шокиращо разкритие, че е била карана да си сваля бельото. Това е станало по време на семинар за мастурбация, на който Делевин е присъствала за заснемането на документалната й поредица „Planet Sex“, в която основната тема е сексуалността.

„Влязох вътре, мислейки, че ще е класна стая и ще имам бележник, а вместо това имаше розова кожена гимнастическа постелка на пода и шестима души, които ми казаха: „Е, свали си бельото. Ето ти лубрикант“, каза 30-годишната англичанка в интервю.

„До този момент не осъзнавах, че всъщност съм срамежлива. Мисля, че съм хубаво момиче, младо, готино, безразлично към всичко, но си казах: „Съжалявам, какво? Съжалявам, не, абсолютно не, няма да го направя“, призна си тя.

Делевин, която определя себе си като "100 процента странна" в "Planet Sex" - отбеляза, че първоначално е имала "резерви" за заснемането на шоуто, чиято премиера е на 29 ноември. „Всеки ден беше напълно различен. Свикнала съм да бъда хамелеон, но това беше абсурдно, призна си тя.