0

Ф алшив Бойко Кръстанов, освен че обикаля интернет пространството, се представя и за маникюрист. С насмешка поредната измама с името си изобличи истинският Бойко, който пусна измамния профил в личните си такива в социалните мрежи.

Ирония

На кадъра, който Кръстанов качи, виждаме само имената Бойко Кръстанов, а отдолу като професия е написано маникюрист. Няма профилна снимка, а само синьо тикче, с което се подвизава въпросната страница. „Е, бива, бива, ама...“ с чувство за хумор коментира ситуацията Бойко. В онлайн пространството пък изразиха мнение, че всъщност може да не е измама, а просто да има маникюрист със същите имена като родния актьор.

Жалба

Никакво съмнение в измама обаче няма с лицето и името на Мария Илиева.

ВНИМАНИЕ: Фалшива Деси Слава мами с продукти за отслабване!

КЛОНИНГИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ: Юлиан Вергов води класацията със 7 фейк профила (СНИМКИ)

МАМЯТ ОТ НЕГОВО ИМЕ: Емрах с фалшив Тик-Ток (СНИМКА)

ЗВЕЗДНИ НЕВОЛИ: Фалшива Софка обикаля мрежата! (СНИМКА)

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Гатьо от „Игри на волята” с фалшив профил, 20 000 налапали въдицата (СНИМКА)

БГ звезди пропищяха от онлайн измами

НАЛАЗИХА ГО НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛИ: Фалшив Зуек обикаля мрежата

Преди ден тя официално проплака от факта, че уж рекламира продукти за отслабване, което обаче не е истина. Заедно с нея е забъркана и фитнес инструкторката Руми Илиева. „Приятели, от известно време насам в интернет се разпространява невярна информация, засягаща мен и Руми Илиева. Фалшиви сайтове, неправомерно използващи наши снимки и видеа, разпространяват невярна информация за това, че ползваме и препоръчваме продукти за отслабване. Моля ви имайте предвид, че това е измама“, пише в официалния си профил Илиева и допълва: „Обърнали сме се за съдействие към юристи, подали сме сигнали към Фейсбук и към отдел „Киберпрестъпления“ към ГДБОП и очакваме съдействие от тяхна страна“.