0

Б ившият съотборник на Дейвид Бекъм в Манчестър Юнайтед и английския национален отбор – Рио Фърдинанд, скандализира с изказване в австралийско радиошоу.

Водещата Джаки „О“ Хендерсън призна, че е обсебена от диетата на Виктория Бекъм и знае колко придирчива е дизайнерката към храната. Попитан за коментар по темата, 44-годишният Рио отвърна: „Никога не съм я виждал да яде нещо. Въобще не ми идва наум такъв момент“.

Джаки продължи с провокациите, като се поинтересува дали Пош е мила, на което Фърдинанд отговори утвърдително. Другият водещ веднага замаза положението с думите: „Не можеш да питаш футболист за съпругата на негов колега“.

Британският таблоид „Сън“ веднага разрови тази история, като потърси мнения от приятели на Виктория. „Тя винаги е говорила много за това какво яде и да се каже, че не го прави, е пълна глупост – защити я неин близък. – Странно е, че хората се интересуват от това с какво се храни, направо е объркващо“.

Бившата спайска открай време е кожа и кости, като поддържа тегло 48 кг при ръст 163 см. За майката на четирите си деца, която ще навърши 49 години на 17 април, Дейвид заяви: „Тя хапва само риба и зеленчуци на скара“.

В интервю за „Вог Австралия“ обаче Виктория каза, че съпругът й е описал навиците й като скучни. „Всъщност той имаше предвид, че не е срещал някой по-дисциплиниран по отношение на храненето си. Обогатявам диетата си със здравословни мазнини: риба, авокадо, ядки и такива неща. Пия алкохол, освен ако нямам причина да не го правя“, обясни Пош, която редовно се подлага на детоксикации в продължение на 3 до 6 месеца и тогава не близва алкохол. „Аз съм доста крайна във всичко, което правя, независимо дали ям, тренирам, пия или не пия“, отсече госпожа Бекъм.