0

С илвестър Сталоун и Дженифър Флавин все пак няма да се развеждат. 

Един месец след като Флавин подаде молба за развод, след като двамата бяха заедно 25 години, множество издания съобщават, че двойката си е променила мнението.

„Те се срещнаха в къщата си, където разговаряха и успяха да изгладят различията си“, каза говорителят на Сталоун пред Page Six.

„И двамата са изключително щастливи", добави той.

"PEOPLE" също пише, че развод няма да име.

Представителят на Сталоун обаче казва на ET: „Не знам кой е предоставил изявлението на Page Six.“

Новината за помирението на двойката дойде един ден след като ET получи съдебни документи, в които се казва, че Сталоун и Флавин са се съгласили, „че е в най-добрия интерес на всеки от тях поотделно и по-важното колективно като семейство, да разрешат всички проблеми, свързани с разпадането на техния брак по достоен, приятелски и частен начин извън съда."

Двойката, която се ожени през 1997 г., имат три дъщери - Скарлет на 20, Систин на 24, и София на 26 години.

Слуховете за проблеми между двойката започнаха през август, когато Сталоун прикри татуировката си на Флавин.

По-късно същия месец ET потвърди, че Флавин е подал молба за развод във Флорида, твърдейки, че Сталоун „е участвал в умишлено разпиляване, изчерпване и/или прахосване на брачни активи, което е имало неблагоприятно икономическо въздействие върху брачното имущество“.

По това време Флавин поиска тя да може да продължи да живее в дома им в Палм Бийч, Флорида, и Сталоун да не премества нищо от брачното им имущество.

Сталоун отговори на новината в изявление за ET, казвайки: „Обичам семейството си. Ние сме приятелски и частно решаваме тези лични проблеми.“

На следващия ден Сталоун отговори на бракоразводната процедура на Флавин, като каза, че „не е проявявал каквото и да е поведение, което представлява умишлено разпиляване, изчерпване и/или пилеене на брачни активи“.

Сталоун намекна за потенциално помирение по-рано този месец, когато сподели снимка с Флавин, държащи се за ръце, въпреки че не е ясно дали е нов или стар кадър.