0

Р одните ловци на автографи издебнаха звездата от легендарния сериал „Викингите“ Александър Лудвиг и се щракнаха с него за спомен.

Както „Телеграф“ пръв съобщи, екранният Бьорн Железния пристигна у нас миналата седмица, за да се включи в снимките на нов филм.

Дубли 

Част от кадрите бяха заснети в района на НДК, видя на място „Телеграф“. Там бяха поместени караваните на главните актьори и екипа.

Родните ловци на автографи Веселин Любенов, Мария Иванова и Тодор Петров успяха да се видят на живо с Александър Лудвиг.

Веселин Любенов, Мария Иванова и Тодор Петров се снимаха с актьора

 Веселин Любенов, Мария Иванова и Тодор Петров се снимаха с актьора
Личен архив

Въпреки че актьорът е познат на цял свят като екранния син на Рагнар Лотброк, той се е държал изключително дружелюбно с българските си почитатели.

Посрещнал ги с усмивка и без грам колебание е застанал за снимка. Не е бил много разговорлив, защото ловците са го издебнали между дублите.

Те издадоха пред „Телеграф“, че името на филма, в който Александър се снима, е Scarface, поне така пишело на караваните на звездите.

През следващите дни снимачният екип ще бъде разположен в различни части на столицата ни.

Витиня 

Това е второто идване на викинга у нас. Първото е навръх ЧНГ през 2015 г. Тогава Александър се хвърля с бънджи от Витиня, а клипа качва в социалните мрежи.

По БНТ в момента се излъчва последният шести сезон от „Викинги“. В хитовата лента Бьорн Железния играе син на най-легендарния водач на викингите - Рагнар Лодброк, който първи повежда народа си към Англия и Франция.

В жестоките набези се лее кръв, а първородният син Бьорн получава прозвището си Железния, защото печели всяка битка.