0

Б ританският принц Хари и Меган Маркъл може да останат с празни ръце, след като са се сблъскали със сериозни „разногласия“ с продуцентския екип на документалния им сериал за „Нетфликс“.

Както „Телеграф“ писа, двойката иска да редактира съдържанието след смъртта на кралица Елизабет II и възкачването на трона на Чарлз. Сега обаче става ясно, че от стрийминг платформата са толкова недоволни от новия монтаж, че сериал може изобщо да няма, пише „Daily Mail”.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които сега живеят в имението си в Монтесито за 14 милиона долара с двете си деца, работят върху документален филм като част от договора си за 100 милиона долара с „Нетфликс“. Очакваше се продукцията да бъде излъчена през декември.

Според източници двойката е „паникьосана“ и иска да промени съдържанието на поредицата, но продуцентите от стрийминг платформата са силно „подразнени“ от факта, че трябва да задържат сериала, който се очаква да донесе огромни приходи и гледания. Меган и Хари също така искат да смекчат до краен предел тона си, най-вече по отношение на новия крал Чарлз III.