0

Б ританският принц Хари и Меган Маркъл е отложат излизането на документалния си сериал за Нетфликс, защото искат да променят част от съдържанието и да отложат пускането му, заради смъртта на кралица Елизабет II, твърди „Page Six“.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които сега живеят в имението си в Монтесито за 14 милиона долара с двете си деца, Арчи и Лилибет, работят върху документален филм, който е част от многомилионния им договор с компанията. Продукцията трябваше да бъде излъчена през декември, след петия сезон на сериала „Короната“, който разказва живота на британската монархия. Хитовата поредица излиза на на 9 ноември.

Въпреки това, източници твърдят, че двойката сега иска да направи някои промени в съдържанието на поредицата си, което вероятно ще отложи пускането й 2023 г. Според източници на „Page Six” Меган и Хари искат да редактират някои от думите, които са изрекли по адрес на крал Чарлз III, кралицата консорт Камила, принц Уилям и принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

Вътрешен човек от Нетфликс също твърди: „Компанията искаше шоуто да бъде готово за пускане през декември. Има голям натиск върху главния изпълнителен директор Тед Сарандос, който има връзка с Хари и Меган и ги натиска да приключат с монтажа на поредицата“.

Новината идва само дни, след като „Daily Mail” съобщи че Хари се опитва да промени част от съдържанието на биографичната си книга преди да е излязла. Той иска да премахне част от скандалното съдържание, което може да навреди на баща му, който се възкачи на трона.