0

М ижав интерес провали участие на Мара Отварачката в Благоевград. Певицата избесня срещу организаторите на събитието и пусна гневен пост в социалните мрежи. „Тази вечер няма да гостувам в Благоевград, защото са некоректни“, хвърли обвинението си в Instagram профила си певачката. 

Причини

Пред екип на „Телеграф“ Мария обясни причините за публикацията си и отложеното мероприятие така: „Това са мои лични работи, не мисля, че съм длъжна да давам обяснение какви са причините на когото и да е“. 

Според организаторите на събитието обаче причината се крие в прекалено слабия интерес към изпълнителката на „Всичко е платено“ в града.

Въпреки че рекламата за гостуването й вървяла две седмици, преди това във въпросния ден имало само 20 резервации, което било доста притеснително за едно от най-оборотните заведения в града.  

Коментар

За да избегне съответните загуби, клубът предпочел да отложи нейното гостуване макар й в последния момент.

Екип на „Телеграф“ се опита да се свърже със собственика му в Благоевград, за да коментира нападките на Мария, че клубът е некоректен, но оттам отказаха какъвто и да е коментар.  

Припомняме, че преди около 2 години Мария обяви, че след 20 години на сцената спира с музикалната си кариера и повече няма да ходи по участия.

Тогава изпълнителката сподели, че възнамерява да замени пеенето с писане на книга за живота си.

Само няколко месеца по-късно тя пусна нова песен и дори възобнови участията си по заведенията.