0

М омчето развеждано на четири крака като куче от Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката в пловдивски мол разказа пред влогъра Станислав Цанов как се е озовало в унизителната ситуация.

"Направих го от страх!". Такъв бил мотивът на Денислав Делчев да участва в скандалното видео, в което го връзват на каишка и го карат да лае като куче пред погледите на стотици хора.

20-годишният пловдивчанин признава, че се страхувал най-вече от Тошо Куката. След унизителния клип, младежът твърди, че няколко дни не е излизал от стаята си и не е искал да разговаря с никого, дори и с майка си и баща си.

Майката на момчето споделя пред Цанов, че синът й е имал "обучителни трудности" още от 7-годишен. "В първи клас класната му искаше да минем на комисия за ресурсен педагог и логопед", споделя жената.

Самият Денислав се оплаква, че е ставал мишена на подигравки, защото го приемали като "психично болен".

Адвокатът на момчето представя и заключението на комисия от няколко лекари, според които младежът е "лесно внушаем", констатират още, че при Денислав не може да се говори за "проблемно поведение", без да уточняват в какво точно се изразява то според медицинските характеристики. "Не може да прави преценка на различни ситуации. Чувствал се е несигурен в това, което прави. Бил използван от връстниците си, които го манипулирали", обобщават лекарите.

Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ

Майката на Денислав изказва и мнение, че може би всички проблеми със сина й се дължат в някаква степен на неговото домашно възпитание. "Възпитала съм го да бъде много добър, та чак наивен", споделя тя.

Младежът от Пловдив подчертава, че "мотивът да участва е бил страх. Беше ме страх дори да отида на работа", допълва Денислав. Във видеото жертвата на гаврата споменава и за другия мъж, който е участва в клипа. Денислав обаче не казва, че въпросният Стоян е негов колега. Откъде има разминавания - едни от свидетелите по делото твърдят, че Стоян и Денислав са работили заедно в заведение за бързо хранене, а други - на пловдивска бензиностанция.

"Стоян ми каза, че Чеченеца изкарва много пари", цитира думите на колегата си младежът.

Денислав си спомня и реакциите на посетителите в мола, докато Чеченеца, Куката и Тротинетката снимат видеото - "Смееха се хората. Снимаха". "Почувствах се унизен от това, че Емили трябваше да ме язди на кон", признава момчето.

"Това не е било само веднъж - пояснява майката на Денислав. - Беше им като роб", твърди тя, без да споменава конкретни имена.

СКАНДАЛ: Емили Тротинетката се гаври с момче със специални потребности! (СНИМКА)

СЛЕД ГАВРАТА: Емили Тротинетката си намери белята

РЕШЕТКИ ЗА ТРИМАТА ИНФЛУЕНСЪРИ: Тошо Куката извади кримидосие като на мутра от 90-те (ВИДЕО)

СЛЕД ГАВРАТА: Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката подложили момчето на психически тормоз

СПАРИНГ: Шампион по бойно самбо се закани да смаже "селяците" Куката и Чеченеца накуп

Момчето от скандалния клип яздило Чеченеца! (ВИДЕО)