0

Испано-аржентинската половинка на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес, отива на съд срещу 2 тв канала в стремеж да им попречи да разкрият какви ги е вършила преди съдбоносната й среща с португалската суперзвезда.

Днес бившата продавачка в мадридски магазин живее в лукс, който демонстрира в двата сезона на документалния филм на Netflix I Am Georgina.

Тя обаче иска да сложи под похлупак това, което се говори за живота й преди Кристиано

По тази причина, както съобщава вестник ABC, тя излиза в съда срещу две телевизии следващата седмица.

Джорджина смята, че е извършен атентат срещу нейната чест и личен живот с излъчването на информация за миналото й, която, според нея, нямала нищо общо с реалността.

На изслушването, което ще бъде публично, не е потвърдено присъствието на Родригес, която не е длъжна да дойде.

Тя е наела да я представлява скъпият адвокат Марио Боначо, един от водещите в света спецове в защитата на интимните тайни на известните и богатите. Тезата му ще бъде, че само Джорджина има право публично да огласи подробности за живота й преди 2017 г.

Според испанските медии тя не иска да плъзнат пикантерии за предполагаеми нейни бурни отношения с членове на семейството й, както и намеци, че се е посвещавала на интересни професии, нещо, което тя никога не е признавала.

Тя дори наскоро съди бивш колега от магазина, който беше заявил, че тя „винаги гледаше да удари топката“ (да хване баровец).

След като се залюби с Кристиано при негово посещение в магазина на „Гучи“, където тя била зад щанда, Джорджина е възхвалявана като велик инфлуенсър, и покрай Роналдо нейният профил в Инстаграм, например, се следва от над 50 милиона души от цял свят.