0

Б ританският актьор Хенри Кавил не е фен на еротичните сцени, за нещастие на своите безбройни фенки! Екранният супермен призна, че секссцените го карат да се чувства неудобно и мрази да участва в подобни снимки. 

ГРАЦИОЗЕН, ЕЛЕГАНТЕН, СТРАСТЕН: Хенри Кавил има най-красивото лице

„Мисля, че тези сцени се използват прекалено често в наши дни и те карат да се замислиш: “Това наистина ли е необходимо или хората просто носят по-малко дрехи?” И тогава започвате да се чувствате още по-неудобно и си казвате: „Тук няма представление, това не е изпълнение, което да има общо със сюжета на останалата част от филма”, коментира Кавил в подкаста “Happy Sad Confused”. 

ВРЕМЕ Е ЗА ПУКАНКИ: Защо Хенри Кавил напуска "Вещерът"?

Въпреки това той е убеден, че понякога голите сцени могат наистина да допринесат за разказването на историята. „Мисля, че има обстоятелства, при които сексуалната сцена всъщност е от полза за филма, а не само зрелище за публиката“, каза той. 

ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ: Хенри Кавил сваля наметалото на Супермен

Актьорът, който играе граф Чарлз Брандън в телевизионния сериал “Тюдорите” през 2007 г. призна, че се е почувствал много смутен, когато е получил ерекция на снимачния терен на историческата сага. Това е първата значима роля на Хенли Кавил и по това време той е само на 23 години. 

ОБЛИЧА ПОЛА: Супермен става „Шотландски боец“!